Invigning med pruttig champagne poppning

Igår kväll var det en liten historisk händelse i Örnsköldsvik. Det första medlemsmötet och officiell invigning av StyrelseAkademien Örnsköldsvik. Jag hade i uppgift att strukturera upp kvällen och hade så gjort i minsta detalj...nästan iallafall. Det började med att när vi kom dit 20 minuter innan var det låst, inga ljus tända, inga marchaller utanför och jag hade varit så tydlig på den fronten. En stackars servistris dukade för brinande livet samtidigt som jag fräsande ifrågasatte var all vår teknik var......(vi blev riktigt bra vänner innan kvällen var slut)

När allt var ordnat och deltagarna började strömma in så kunde vi andas ut. Kvällen flöt på bra, alla som var på scen gjorde ett kanon jobb. Jag hade rollen att styra upp grupparbetet men hamnade också i fixande kring maten, serverandes kaffe och plockandes smutsiga tallrikar och glas. Helt ok - en rätt lugn position eftersom jag själv slapp vara med på grupparbetet;)

När så årsmötet tog fart i slutet av kvällen var planen att jag och den trevliga servitrisen skulle stå stand by för att på slutet poppa champagne så att det blev lite högtidligt. Vi stog stand by, slet fram flaskorna (jordgubbssmak - huvva) och......frrrsss...lite ynkligt fräsande var det enda som pruttade ut. SKRUVKORK!!
Så var det med den högtidligheten - jag asgarvade - deltagarna trodde nog jag var tillfälligt sinnesförvirrad och min ny vän servitrisen tyckte nog att systembolaget var det mest förljugna stället någonsin. Dom hade lovat henne dyrt och heligt att det var poppande flaskor. Jaja....alkoholfritt jordgubbsbubblish - vad mer kan man förvänta sig - eller..??

StyrelseAkademien invigd!! Jag åkte hem och önskar dom all lycka till i världen men nästa gång - skippa jordgubbssmaken och kör på traditionell champagne.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0